Støtteforening

Her er alt inden for rækkevidde

”Sidste nyt” fra støtteforeningens bestyrelsesmøde d. 11. marts 2019

Vi har allerede været samlet et par gange her i det nye år, og vi forbereder og glæder os til, at der snart starter en nye campingsæson.


I efteråret havde vi for første gang besøg fra sikkerhedsstyrelsen til gennemgang af al el på pladsen. Det var rigtig godt at blive klogere på det, som vi skal være obs. på, som offentlig campingplads. De fejl der var, blev straks udbedret af elektriker.


I samme åndedrag vil vi gerne fortælle, at vi gennem de seneste år, har brugt enormt meget strøm på pladsen – og udgifter er større end det, der kommer ind i indtægter. Så vi vil gerne opfordre alle til at hjælpe med at spare, og bl.a. ikke bruge varmeblæsere m.m.


Vi har brugt tid på, at arbejde med persondataloven, og som de fleste nok har bemærket, har den været medsendt en tidligere mail. Den kommer også til at ligge på hjemmesiden – under støtteforeningens fane.


Til fælleskøkkenet indkøbes der snarest nye gasblus, da de gamle er slidt op.


Ansvarlige for grønne områder i Herning kommune har været forbi, og beskåret flere af træerne, og samtidig plantet nye. Vi glæder os over resultatet, og hvordan det kommer til at se ud, når det hele igen bliver grønt.


Af både praktiske og hygiejniske årsager, har vi besluttet, at fremover er der kun affaldsstativer nede på campingpladsen under stævner. Det betyder, at vi hver især tager det med os – op i den store container i gruset ovenfor, som man kører forbi, når man forlader pladsen. Den store container bliver nemmere at komme til end tidligere. Så tak om vi alle kan hjælpes ad med det.


Vi forventer, at der lukkes op for toiletter, vand m.m. fra 1. april. Pladsen bliver dog streget op, så det er muligt at komme med sin campingvogn allerede i weekenden d. 3031. marts (uden adgang til rindende vand).


Vi vil sluttelig gerne minde jer om arbejdslørdag d. 13. april kl. 9,00. På gensyn og velmødt til en ny campingsæson på Haderup Camping.


- - - o - - -
Vigtige datoer i 2019:

'

Åbning af pladsen 1. april.

Arbejdslørdag d. 13. april kl. 9,00.

Arbejdsaften d. 24/5 kl. 18,00.
Bedsteforældre-børnebørns-camping d. 30. maj – 2. juni.

Generalforsamling fredag d. 7. juni kl. 19,30 i Haderup kirkehus.

Pinsestævne d. 8. - 10. juni.

Seniorcamping d. 25. - 29. juni.

Arbejdsaften d. 19. juli kl. 18,00.

Bibelcamping d. 24. juli - 2. august.

Hjerte, mund og hænder – bibelcamping d. 3. - 7. august.


Bestyrelsen for støtteforeningen

Klaus Johansen

klaus@haderupcamping.dk

Hans Tølbøl

hans@haderupcamping.dk

Jan Høj Andersen

jan@haderupcamping.dk

Henning Stokholm

henning@haderupcamping.dk

Jens Anton Pedersen

jensanton@haderupcamping.dk

Lisbeth Fredgaard

lisbeth@haderupcamping.dk

Leif Hove Nielsen

leifhove@haderupcamping.dk

Firmainformation

Haderup Camping i Jens Jensens Anlæg

Jens Jensens Vej 2, 7540 Haderup

+45 2481 7010

|


|


|

© Copyright. All Rights Reserved.