Støtteforening

Her er alt inden for rækkevidde

”Sidste nyt” fra støtteforeningens bestyrelsesmøde d. 5. maj 2021

 


Fuglene pipper, varmen stiger, plæneklipperen er i gang og campingpladsen begynder at summe liv –og det er fantastisk.

 

Vi skal jo leve med diverse restriktioner en tid endnu, så vi opfordrer alle til at følge forsamlingsforbuddet på offentlige steder. Vi minder igen om, vi hjælper hinanden med hygiejne-tiltagene. Brug flittigt sprit og andre desinficerende artikler både før og efter brug af servicebygning. Én ting har vi dog glemt at påminde / skilte om, og det er lovkravet omkring brug af mundbind på offentlige steder. Det gør sig gældende på toiletter og i køkken. Det skal også bruges, når vi står i kø til fx toiletbygning og information.

 

Corona-restriktioner kan være omstændige at navigere i. Derfor er det desværre valgt, at der ikke vil være slik-bod i informationen i år, men forventer det vender tilbage igen i 2022. Vi opfordrer i stedet til at bruge den lokale Spar-butik.

 

Hoppepude har fået sin årlige godkendelse, og de øvrige legeredskaber er godkendt. I vil dog erfare, at der er savet flugt-veje i shelteren. Da den står så tæt på legepladsen, betragtes den som et legehus, og skal derfor opfylde gældende regler.

 

Vi har en tid undladt affaldsstativer på pladsen udenfor stævner, og bedt campister selv aflevere affaldet i lukkede poser i den fælles container oppe ved grusvejen. Det er en stor hjælp for bestyrelsen, at vi ikke skal være obs. fyldte affaldssække. Vi vil nu prøve undvære de fælles affaldsstativer gennem hele sæsonen, og bede alle, også under stævner, om selv at smide sit eget affald i containeren.

 

Generalforsamlingerne gennemføres fredag d. 21. maj. Se separate indkaldelser og tilmelding til hver enkelt del –uanset om det er aftensmad, kaffe, den ene eller begge generalforsamlinger. Obs. på kort tilmeldingsfrist og først til mølle, da vi kun kan være 50 personer.

 

Ellers hold jer opdateret på hjemmesiden med programmer, evt. kommende ændringer samt mulighed for tilmelding til alle stævner.

Tak for hjælp til stort og småt og jeres positive tilgang. Tak for konstruktive forslag, men allermest at I vil tage Haderup Camping og stævnerne med i forbøn.


På gensyn og velmødt på Haderup Camping.


- - - o - - -

Vigtige datoer i 2021:
Bedsteforældrecamping d. 13.-16. maj.


Generalforsamlinger fredag d. 21. maj i Haderup kirkehus. Husk tilmelding.


Pinsestævne d. 22.-24. maj.


Seniorcamping d. 15.-19. juni.


Arbejdsfællesskab før bibelcamping – sker i dagene d. 19.-22. juli.


Bibelcamping d. 22.-31. juli.


Klaus Johansen

klaus@haderupcamping.dk

Hans Tølbøl

hans@haderupcamping.dk

Jan Høj Andersen

jan@haderupcamping.dk

Henning Stokholm

henning@haderupcamping.dk

Jens Anton Pedersen

jensanton@haderupcamping.dk

Lisbeth Fredgaard

lisbeth@haderupcamping.dk

Leif Hove Nielsen

leifhove@haderupcamping.dk