Støtteforening

Her er alt inden for rækkevidde

”Sidste nyt” fra støtteforeningens bestyrelsesmøde d. 20. august 2018

Vi ser tilbage med taknemmelighed på sommerens stævner. De var alle godt besøgt, og der var møder, samt liv og glæde i mange dage.

 

Som alle nok husker, var sommeren varm og meget tørt. Tak for jeres forsigtighed, respekt og opbakning for beslutningen, der blev taget, i fht. at være så brandsikrede som muligt – både hvad angår rygning, grill og anden form for ild. Tak, at alle også var gode til at søge afkøling og skygge, få væske, salt og sukker, så vi ikke måtte tilkalde lægehjælp dertil.

 

I bestyrelsen er vi allerede i gang med at tænke frem mod afslutning på året – og næste sæson. Foreløbig har vi ikke campingpas. Det er fortsat meget uvist, hvad der sker på området, så vi afventer. Vi har fået bekræftet af Herning kommune, at kommunen selvfølgelig fortsat har ansvar for og opsyn med, at campingpladsen overholder de forskellige regler m.m. – og vores opgave er at sikre registrering af campister.

 

Vi har fået forespørgsel om hund i campinghytterne, og vi har besluttet, at af hensyn til allergi, er det ikke tilladt, at have husdyr i hytterne.

 

Campingpladsen har nogle vedligeholdelses-opgaver, som trænger til en hjælpende hånd. Noget er dog vejr-afhængig. Det drejer sig bl.a. om maling af bygninger. Nogle hjørnestolper ved pavillon begynder rådne i bunden, og skal udskiftes. Og så er stien mod ungdomspladsen fortsat sumpet, og den skal gøres mere brugbar, ved at dække den bløde del med stolper/brædder samt flis. Hvis du har tid, lyst og evner til at hjælpe med noget af det, så kontakt og aftal nærmere med Hans Tølbøl på tlf. 23456126.

 

Sluttelig skal lyde en stor tak til jer alle – for deltagelse, hjælp og opbakning gennem sæsonen. Uden årets stævner, fastliggere og øvrige gæster – samt sammenhold, frivillige hjælpere, gaver og forbøn, ville campingpladsen og støtteforeningen ikke kunne bestå.

 

På gensyn og velmødt på Haderup Camping.

 

- - - o - - -

 

Vigtige datoer i 2019:

 

Åbning af pladsen 1. april (obs. frost).

 

Arbejdslørdag d. 13. april kl. 9,00.

 

Arbejdsaften d. 24/5 kl. 18,00.

 

Bedsteforældre-børnebørns-camping d. 30. maj – 2. juni.

 

Generalforsamling fredag d. 7. juni kl. 19,30 i Haderup kirkehus.

 

Pinsestævne d. 8. - 10. juni.

 

Seniorcamping d. 24. - 28. juni.

 

Arbejdsaften d. 19. juli kl. 18,00.

 

Bibelcamping d. 24. juli - 2. august.

 

Hjerte, mund og hænder – bibelcamping d. 3. - 7. august.

 

 

Bestyrelsen for støtteforeningen

Klaus Johansen

Hans Tølbøl

Jan Høj Andersen

Henning Stokholm

Jens Anton Pedersen

Lisbeth Fredgaard

Leif Hove Nielsen

Firmainformation

Haderup Camping i Jens Jensens Anlæg

Jens Jensens Vej 2, 7540 Haderup

+45 2481 7010

|

 

|

 

|

© Copyright. All Rights Reserved.