Støtteforening

Her er alt inden for rækkevidde

”Sidste nyt” fra støtteforeningens bestyrelsesmøde d. 24. juni 2021

 


Tiden iler, og der er allerede sket en hel masse: Afholdt 2 generalforsamlinger samt årets første 3 stævner, og vi har passeret midsommer.


Det blev et par dejlige generalforsamlinger, hvor vi i bestyrelsen i hvert fald nød, at vi kunne starte med at spise sammen, og at der i det hele taget var stor opbakning. Vi har efterfølgende konstitueret os således: Hans Tølbøl (formand), Klaus Johansen (næstformand), Jan Høj Andersen (kasser), Lisbeth Fredgaard (sekretær), samt Henning Stokholm, Leif Hove Nielsen og Bent Mortensen (bestyrelsesmedlem) – hvor en titel ”bare” er en titel, for vi er alle gode til at hjælpe, støtte og supplere hinanden.


Forårets 3 stævner er veloverståede, dog med lidt færre campister / gæster end tidligere år, men det skyldes sikkert, at covid-19 stadig spøger og gør det svært at navigere i. Men alt flaskede sig: Under bedsteforældre-børnebørns-camping afholdtes alle møder udendørs, og der var dejligt vejr ved alle samlinger – hvorimod at det var betydeligt koldere og mere vådt i pinsen, og da afholdtes alle møder i det store telt. Under seniorstævnet kom der hedebølge, så der ikke var fare for at fryse 😉 – Men samlet kan det siges, at det har været nogle rigtig dejlige dage.


Det forsøges i år kun at holde informationen (for indskrivning og afregning) åben 1 gang daglig, så obs. tidspunktet, der står skrevet i vinduet. Vi vil også lige igen minde om, at der ikke er slikbod på pladsen i år, og vi opfordrer i stedet til at bruge den lokale Spar-butik.


Corona-restriktioner kan være omstændige at navigere i – og vi gør alle vores bedste. Vi minder igen om, vi hjælper hinanden med hygiejne-tiltagene. Brug flittigt sprit og andre desinficerende artikler både før og efter brug af servicebygning. Vi fastholder også, at der fortsat kun må være 4 ad gangen i køkkenet og at kø til toilet / bad er udendørs. Vi er obs. på at ajourføre skiltning, og er der steder med tvivl, så sig endelig til, så det kan blive tydeliggjort.


Om 1 måned er vi i gang med bibelcamping, og det vides endnu ikke helt, hvad der er muligt – og nogle restriktioner kan jo også nå at ændre sig inden da. Men vi har besluttet at holde hovedet højt og tage den med ro. Der bliver afholdt bibelcamping, men vi ved endnu ikke helt, hvordan det konkret afvikles, og om der kan komme gæster udefra til møderne, osv. Husk at tilmelde jer, både så der er en idé om, hvor mange der kommer, men også så at jeres kontaktoplysninger gør, at man let kan få fat på alle i tilfælde af smitteudbrud. Der foruden er det nødvendigt med gyldigt coronapas for at deltage ved møderne.


Vi er fortsat i forventning til, at alle kan være med, men at man skal tage højde for, at man kan komme til at sidde ude. Så husk ekstra tøj og tæpper. Men hold jer hele tiden opdateret på hjemmesiden i fht. vejledninger, programmer og tilmelding.


Tak for hjælp til stort og småt og jeres positive tilgang. Tak for konstruktive forslag, men allermest at I vil tage Haderup Camping og stævnerne med i forbøn.På gensyn og velmødt på Haderup Camping.


- - - o - - -


Vigtige datoer i 2021:Arbejdsfællesskab før bibelcamping – sker i dagene d. 19.-22. juli.


Bibelcamping d. 22.-31. juli.


Klaus Johansen

klaus@haderupcamping.dk

Hans Tølbøl

hans@haderupcamping.dk

Jan Høj Andersen

jan@haderupcamping.dk

Henning Stokholm

henning@haderupcamping.dk

Jens Anton Pedersen

jensanton@haderupcamping.dk

Lisbeth Fredgaard

lisbeth@haderupcamping.dk

Leif Hove Nielsen

leifhove@haderupcamping.dk